pondělí 15. března 2010

Not the Messiah! (he´s a very naughty boy)

140 sboristů, 80členný orchestr, 5 sólistů, 8 dudáků, 3 ovce a 4 živí Pythoni v říjnu oslavili 40 let od vzniku skupiny Monty Python gigantickým koncertem v londýnské The Royal Albert Hall a míří s ním do českých kin!


Eric Idle, nejmuzikálnější z Pythonů, je současně nejdovednější v nacházení nových a nových způsobů, jak jejich starou slávu resuscitovat. Před lety zažil obrovský úspěch s turné Eric Idle zneužívá Monty Pythona, poté zkomponoval muzikál Spamalot na motivy filmu Monty Python a svatý Grál. Stal se z něj broadwayský velehit, oceněný cenou Tony. Tentokrát došlo na Život Briana. Pod názvem Not the Messiah, he´s a very naughty boy (Není žádný mesiáš, je to zlobivej kluk), který odkazuje jak na Händelova Mesiáše, tak na slavnou větu Brianovy matky, uspořádal dosud nejopulentnější akci pod hlavičkou Monty Pythona. Spektakulární oratorium, kde jako hosté vystoupili také Michael Palin, Terry Jones a Terry Gilliam. Protože u toho byly kamery, budeme mít čest být u toho také.

Háček je jen v tom, že půjde o exkluzivní jednorázové představení v 90 anglických kinech a mezi dalšími také ve třech českých. Předprodej je v plném proudu a nezbývá mnoho času. Trailer jistě přesvědčí i poslední pochybovače:


Data promítání:

Zlín 25.3.2010 v kině Golden Apple Cinema
Brno 25.3.2010 v kině Velký Špalíček
Praha 25.3.2010 v kině Palace Prague

Oficiální stránky projektu

1 komentář:

  1. videli sme, bolo to skvelé... chvíľku som sa pozerala s pochybnosťami, či to znesiem, pretože muzikály nie sú moja káva - ale asi po 15. minútach som sa začala čoraz spokojnejšie usmievať a čoraz viac si to užívať. parádny monty pythonovský kúsok!!! :-)

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...